Formaco staat garant voor kwaliteit en flexibiliteit!

Sinds 1995 levert Formaco af fabriek voorbewerkte en volledig bewerkte smeedstukken en gietstukken. Een grote kring van klanten in binnen- en buitenland voorzien wij van onder andere assen, ringen, bussen en flenzen.

Samenwerking met gespecialiseerde smederijen, gieterijen en machinefabrieken

Hiertoe wordt samengewerkt met voornamelijk in Europa en Turkije gesitueerde fabrieken, die elk zijn gespecialiseerd in bepaalde productieprocessen.

Afnemers zijn vooral te vinden in industrieën die zich bezig houden met motorenbouw, scheepsbouw, offshore en machinebouw.

Om te voorzien in uiteenlopende behoeften, kunnen producten worden geleverd in normaal, gelegeerd, roestvaststaal,  ferro en non-ferro legeringen, compleet met de door u voorgeschreven keuringsdocumenten.

Uw vertrouwen waard!

Het totale leveringsprogramma van Formaco beperkt zich niet alleen tot smeedwerk uit gietwerk, maar hechten wij grote waarde aan onze technische ondersteuning.

Wat u ook nodig heeft, gemotiveerde vakmensen staan voor u klaar. Zij werken samen in een compact team en mede door korte communicatielijnen kunnen zij u op ongecompliceerde wijze van dienst zijn.

Dat gebeurd in de overtuiging dat een langdurige relatie afhankelijk is van factoren als snelle offertes, hoogwaardige producten, korte levertijden, een goede service en natuurlijk een concurrerende prijs. Kortom, Formaco doet er alles aan om u als klant te winnen en te behouden.